Skip to main content
Pellevision - filmproduktion med en vision

Vi är ett produktionsbolag som arbetar för att göra världen lite bättre. Vi hjälper våra kunder att skapa bättre relationer till medarbetare, kunder, ägare och leverantörer genom att producera filmer. Företagsnyheter, utbildning eller presentationer av produkter och tjänster, vad vi än gör har filmerna alltid fokus på människor. När människor och företag mår bättre blir världen också lite bättre.

Pär Bengtsson

VD, producent, utbildare

Startade Pellevision 2004, tidigare TV-journalist på TV4, utbildad i kommunikation vid Högskolan i Växjö och University of Wisconsin - Eau Claire

Milan Vent

Filmfotograf, stillbildsfotograf, redigerare

Anställd på Pellevision sedan 2010, arbetade på TV4 under 14 år, utbildad TV-fotograf och redigerare.

Sebastian Tomaszewicz

Filmfotograf, redigerare, animatör

Anställd på Pellevision sedan 2018, utbildad filmfotograf, redigerare och animatör vid Universitetet i Lodz.

Våra tre grundpelare

Kul

De flesta människor väljer roligt framför tråkigt. Vi gör hellre affärer med ett företag som vi uppfattar positivt och vi föredrar en arbetsplats som erbjuder en rolig och stimulerande miljö. Människor som trivs och har roligt tillsammans är dessutom mer kreativa och får mer gjort.
Därför strävar vi på Pellevision efter att alltid själva ha roligt på jobbet, vi föredrar roliga uppdrag och vi jobbar helst med uppdragsgivare som också uppskattar att ha roligt.

Kompetens

Vi erbjuder vår kunskap, yrkesskicklighet och erfarenhet och vi delar gärna med oss av den. Vi älskar att utveckla ny kunskap och nya erfarenheter tillsammans med våra uppdragsgivare. Det är då det slår gnistor.
Vi stöttar ofta våra uppdragsgivare i att utveckla sin egen kompetens inom filmproduktion. Film kan göras på så många sätt och på olika nivåer. Rätt utförd kan den enklaste mobilfilmsproduktion fylla en stor funktion.

Kosing

Både uppdragsgivarna och vi själva ska tjäna på vårt arbete. Vi levererar filmer som har stort värde för uppdragsgivaren, samtidigt som vi håller kostnaderna nere för både uppdragsgivaren och oss själva genom effektiv produktion. På så vis blir båda parter vinnare.
De tre grundpelarna är som en trebent pall; fattas en del faller allt.

Har ni frågor om film?

Mejla oss

Eller ring oss på: 070-533 04 68